Vi planlægger en række spændende aktiviteter for både voksne og børn mellem kl 10.00 og 16.00.

Programmet vil bestå af ”Åben Båd” – og vi håber, at mange af jer bådejere er med på at invitere interesserede ombord til en fremvisning og en snak om livet til søs. ”Sommerflid” er med i fremvisningen og vil - hvis vejret tillader - give en prøvetur på fjorden.

JSK vil bl.a. stå for prøvesejlads i joller, demosejlads i folkebåde, undervisning i knob og stik samt evt. også windsurfing og stand-up paddling.

Kajakafdelingen vil demonstrere sejlads i havkajakker og give modige mulighed for en prøvetur.

Modelbådssejlerne giver opvisning og lader interesserede prøve fjernbetjeningen

Fiskerne inviterer på garnrøgtning på fjorden, krabbevæddeløb og smagsprøver på grillet fisk. Og der vil være fiskenet så børn og barnlige sjæle selv kan prøve fiskelykken.

Café Kignæs har lovet at sørge for mad og drikke – og måske bliver der mulighed for vinsmagning i dagens løb. Lokale kunstnere vil udstille deres værker, så også kunstinteresserede kan få en oplevelse på havnen.

Så mød op på vores havn den 10. juni og tag gerne børn eller børnebørn med. I kan medvirke i de planlagte aktiviteter eller måske prøve nye sider af livet til søs.

Invitation og detaljeret program for dagen er ved at blive udarbejdet og vil blive udsendt i lokalområdet om nogle uger. Der vil også komme mere information om arrangementet i lokaviserne.

Havnens Dag på Kignæs havn planlægges af et lille udvalg med repræsentanter fra JSK, kajaksejlere, modelbådssejlere, fiskere og molebestyrelsen. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til arrangementet er du velkommen til at kontakte Bent Frandsen, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 21 22 72 14